Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

4 ΝΕΕΣ ΚΟΛΑΪΝΕΣ ΣΤΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ΤΟΥ Ο.Κ.Ν

Το Συμβούλιο του Ομίλου Καρπαθίων Νέων σε προηγούμενη συνεδρίαση του αποφάσισε, έπειτα από καταγραφή των ενδυμασιών του βεστιαρίου, την αγορά τεσσάρων νέων “κολαϊνων”.
Η κολαϊνα αποτελεί ένα απο τα σημαντικότερα έθιμα της Καρπάθου και είναι απαραίτητη η θέση της πάνω στην καρπάθικη γυναικεία φορεσιά των κοριτσιών του Ομίλου. Ο σκοπός του βεστιαρίου είναι η ανάδειξη των εθίμων του νησιού μας, όχι μόνο σε επίπεδο χορού, αφού μέσω αυτού ντύνεται η νεολαία που συμμετέχει στο χορευτικό του Ομίλου, αλλά και την ενδυμασίας.
Την απόστολη αυτή ανέλαβε η κ.Αναστασία Δημάρχου, μέλος του Δ.Σ. του Ο.Κ.Ν., αγοράζοντας και προσφέροντας στον Όμιλο τέσσερις νέες κολαίνες (αγορά ψέυτικων λυρών και συρραφή τους). Τα μέλη του Συμβουλίου ευχαριστούμε θερμά την Αναστασία για τη δωρεά αυτή, που θα ομορφύνει τις στολές του βεστιαρίου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου