Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Ιουλίου 2012 η κλήρωση του Ομίλου Καρπαθίων Νέων για το Πακέτο Διακοπών 1 Εβδομάδας στο νησί της Καρπάθου.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Ιουλίου 2012 η κλήρωση του Ομίλου Καρπαθίων Νέων για το Πακέτο Διακοπών 1 Εβδομάδας στο νησί της Καρπάθου. Η Κλήρωση έγινε παρουσία του Δημάρχου κ. Χανιώτη Μιχάλη, του αντιπροέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μιλιού Τάσου καθώς και του Προέδρου και Ταμία του Ομίλου Καρπαθίων Νέων κ.Βαρδαούλη Πέτρου και Φασουλέτου Ιωάννη αντίστοιχα και μεταδόθηκε ζωντανά από τον KarpathosFm 101,3 και συγκεκριμένα την εκπομπή του κ. Σπανομανώλη. Νικήτρια του πακέτου αναδείχθηκε η κα. ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΦΙΛΛΩΝΟΣ η οποία και αποδέχθηκε με ενθουσιασμό το δώρο σε τηλεφωνική μας επικοινωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου