Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Ο Ο.Κ.Ν. ΣΤΗΝ 4η ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΊΑ!!!

 
    Ο Δήμος Πειραιά για 4η συνεχόμενη χρονιά από 13-16 Ιουνίου διοργάνωνει την Πειραϊκή Αμφικτυονία. Είναι ένας θεσμός διαφήμισης των ιδιαίτερων τόπων καταγωγής των κατοίκων του Πειραιά, με προβολή τοπικών εδεσμάτων,χορών κλπ. Δε θα μπορούσαν να λείπειουν από αυτή τη γιορτή οι Καρπάθιοι και το νησί μας η Κάρπαθος, μεγάλο κομμάτι του Πειραιά. Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων, εκπροσωπόντας το Σύλλογο Απανταχού Καρπαθίων, το Σάββατο 14 Ιουλίου παρουσίασε στην πλατεία Κανάρη (Πασαλιμάνι) κάποιους από τους παραδοσιακούς χορόυς του νησιού μας. Ήταν μια πολύ ωραία παράσταση που την παρακολούθησε πλήθος κόσμου που παρευρισκόταν στην έκθεση. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς και τους μουσικούς μας Βασίλη Κριτικό και Νίκο Νικολάου που συνόδεψαν το χορευτικό μας με τις ξεχωριστές καρπάθικες μελωδίες.
   Η έκθεση διαρκεί μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και το περίπτερο της Καρπάθου είναι ανοικτό από τις 17:30 εώς τις 11 το βράδυ. Εκεί θα βρείτε πλήθος καρπάθικων τοπικών προϊόντων και δύο παιδιά του Ομίλου ντυμένα με την παραδοσιακή ενδυμασία μας ώστε να γνωρίσουν οι Πειραιώτες και οι υπόλοιποι επισκέπτες όλες τις πτυχές του τόπου μας.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου