Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Για 3η  συνεχή χρονιά διοργανώθηκε, με πρωτοβουλία του Ομίλου Καρπαθίων Νέων, η Εβδομάδα της Καρπάθου στο Διαδίκτυο. Από την Τρίτη 1 Απριλίου εώς και την Τρίτη 8 Απριλίου ολόκληρο το Facebook και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το instagram, “μύρισαν” Κάρπαθο. Φωτογραφίες προφίλ,εξωφύλλου, κοινοποιήσεις φωτογραφιών και βίντεο γεμάτα από τις ομορφιές του νησιού μας.
  Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους κοινοποίησαν έστω και μία φωτογραφία της Καρπάθου. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο, το ευχαριστήθηκαν όλοι και αρκετοί ήταν αυτοί που έβαλαν φωτογραφίες μέχρι και σε διαδικτυακούς τουριστικούς οδηγούς, προσελκύοντας πλήθος ξένων να αναζητήσουν τον “Παράδεισο” στην Κάρπαθο!
   Αποκορύφωμα της μίνι αυτής τουριστικής καμπάνιας η φωτογραφία σύγκρισης της Καρπάθου με διάφορες πολυτελής εξωτικές παραλίες,όπως η Χαβάη και η Μαγιόρκα. Το όμορφο νησί μας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απέναντι σε αυτούς τους προορισμούς και ο μέσος τουρίστας έχει τη δυνατότητα επισκέπτοντας την Κάρπαθο να μάθει το μυστικό: έχουμε το ωραιότερο νησί!
   Η Εβδομάδα της Καρπάθου στο Διαδίκτυο έλαβε τέλος, όμως όχι και η προσπάθεια διαφήμισης του νησιού.

Κάναμε διαφήμιση Κάρπαθο να σε δούνε
Κι όσοι θα’ρθου μια φορά, να δεις θα ξαναρθούνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου