Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Το Δ.Σ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Καρπαθίων Νέων.

Το νέο Δ.Σ. του Ομίλου Καρπαθίων νέων (Ο.Κ.Ν.) που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες  της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2013 συστάθηκε ομόφωνα σε σώμα στις 11 Νοεμβρίου με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος: Λιγνός Γιάννης
Αντιπρόεδρος: Μοσχονά Αγάπη
Γεν.Γραμματέας: Σισαμή Καλλιόπη
Ειδ.Γραμματέας: Χατζηαντωνίου Γρηγόρης
Ταμίας: Μανωλάκη Μαρία
Σύμβουλοι: Κωνσταντινίδης Βασίλης, Δημάρχου Αναστασία

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Ομίλου Καρπαθίων Νέων.
Το νέο Δ.Σ. του Ομίλου Καρπαθίων Νέων (Ο.Κ.Ν.), που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής 4 Νοεμβρίου 2012, συστάθηκε ομόφωνα σε σώμα στις 7 Νοεμβρίου 2012 με την παρακάτω σύνθεση:

Αντιπρόεδρος:  Χαρτοφύλακα Ειρήνη
Γεν. Γραμματέας : Μοσχονά Ευγενία
Ειδ. Γραμματέας: Τσαγκάρης Αντρέας
Αναπληρωματικά μέλη:  Λύκος ΝίκοςΑλεξιάδου ΕυγενίαΤο Δ.Σ. του Ομίλου Καρπαθίων Νέων (Ο.Κ.Ν.), που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2011, συστάθηκε ομόφωνα σε σώμα στις 17 Νοεμβρίου 2011 με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος : Βαρδαούλης Πέτρος
Αντιπρόεδρος: Μοσχονάς Νίκος
Ταμίας : Φασουλέτος Γιάννης
Γραμματέας : Χαρτοφύλακα Ειρήνη
Μέλη:  Διάκος ΝίκοςΛύκος ΝίκοςΝισύριου Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου