Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Αποχαιρετιστήρια Μουσική Βραδιά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων.



Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Καρπαθίων Νέων, θέλοντας να ευχαριστήσει όλα τα μέλη για την έμπρακτη στήριξη που του έδειξαν καθ' όλη την διάρκεια της θητείας του, διοργανώνει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και ώρα 9 το βράδυ Μουσική Βραδιά στην αίθουσα του Ομίλου.

Δεδομένου των εκλογών της Κυριακής, θέλουμε να κλείσουμε όλοι μαζί σαν παρέα, Φιλικά και με ωραία συναισθήματα μια δημιουργική και δραστήρια θητεία, που έδωσε ξανά ζωή στον Όμιλο και χάρη όλων εσάς έγινε πάλι Δυνατός!!!

Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε την Παρασκευή το βράδυ στην αίθουσα για να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ. Μαζί μας θα είναι και ο Νίκος Παναγιώτου ο οποίος με το Μπουζούκι του θα μας κρατήσει συντροφιά σε μια αλλιώτικη από τα συνηθισμένα βραδιά.

Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων θα προσφέρει Φαγητό (Σουβλάκια καλαμάκια και πίτσες) , Ποτό και Αναψυκτικά !!

Καλό θα ήταν οι κοπέλες του Ομίλου να φτιάξουν και κανένα μεζεδάκι ή γλυκό για να προσφέρουν και να κάνουν την βραδιά ακόμα πιο ζεστή.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά!!! Σας περιμένουμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου