Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Επίσημα αποτελέσματα των Εκλογών της 4ης Νοεμβρίου 2012 του Ομίλου Καρπαθίων Νέων.


Στις 4 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων στον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του Νέου Δ.Σ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων. 88 μέλη ήρθαν και ψήφισαν αφού ήταν ταμειακώς εντάξει πληρώνοντας την συνδρομή τους.

Υποψήφιοι για τις εκλογές ήταν οι κάτωθι:

Αλεξιάδου Ευγενία
Λύκος Νίκος
Μακρής Ηλίας
Μοσχονά Αγάπη
Μοσχονά Ευγενία
Πολίτης Μανώλης
Τσαγκάρης Αντρέας
Φασουλέτος Γιάννης
Χαρτοφύλακα Ειρήνη

Στις 19.00 μμ η κάλπη έκλεισε και τελείωσε η εκλογική διαδικασία ψηφοφορίας. Στην διαδικασία καταμέτρησης των ψηφοδελτίων από την εφορευτική επιτροπή βρέθηκαν 2 άκυρα ψηφοδέλτια και 1 λευκό. Με τα υπόλοιπα έγκυρα ψηφοδέλτια βρέθηκαν να πλειοψηφούν οι κάτωθι με την σειρά:

1) Φασουλέτος Γιάννης   65 Ψήφοι
2) Χαρτοφύλακα Ειρήνη   53 Ψήφοι
3) Τσαγκάρης Αντρέας   53 Ψήφοι
4) Πολίτης Μανώλης   50 Ψήφοι
5) Μοσχονά Ευγενία   48 Ψήφοι
6) Μακρής Ηλίας   45 Ψήφοι
7) Μοσχονά Αγάπη   43 Ψήφοι
8) Λύκος Νίκος   43 Ψήφοι
9) Αλεξιαδου Ευγενία   27 Ψήφοι

Μετά από συζήτηση που έγινε μεταξύ των νεοεκλεχθέντων αποφασήστηκε λόγων ισοψηφίας στην 7η και 8η θέση να μοιραστούν την θητεία (Ανα 6 μήνες)  2012-2013 οι Λύκος Νίκος και Μοσχονά Αγάπη. Σύμφωνα με τα παραπάνω το Νέο Δ.Σ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων θα απαρτίζεται από:

1) Φασουλέτος Γιάννης  
2) Χαρτοφύλακα Ειρήνη
3) Τσαγκάρης Αντρέας  
4) Πολίτης Μανώλης
5) Μοσχονά Ευγενία  
6) Μακρής Ηλίας  
7) Μοσχονά Αγάπη  

Και τα αναπληρωματικά μέλη από:

1) Λύκος Νίκος
2) Αλεξιαδου Ευγενία

Το Νέο Δ.Σ θα συγκροτηθεί άμεσα σε σώμα προκειμένου να γίνει το πρωτόκολο παράδωσης - παραλαβής με το προηγούμενο απερχόμενο Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου