Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Διαγωνισμός Καραόκε

Το Δ.Σ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων διοργάνωσε διαγωνισμό καραόκε στην αίθουσα του Σ.Α.Κ. Παρευρέθηκαν 20 άτομα όπου η πλειοψηφία τους τραγούδησε. Με πολύ κέφι  συνεχίστηκε η βραδιά και στο τέλος μοιράστηκαν  έπαινοι και ο νικητής της βραδιάς εκτός από τον έπαινο παρέλαβε και ένα  κύπελλο.

Η κριτική επιτροπή της βραδιάς απαρτιζόταν από τους: Λιγνό Γίαννη, Λύκο Νίκο, Πολίτη Μανώλη και Πλάτση Γιάννη.

Νικήτρια της βραδιάς ήταν η Τίνα Παναγιώτου. Δεύτερη θέση πήρε ο Φραγκιός Λυριστάκης και την Τρίτη θέση ο Μιχάλης Γιαλλουρακης.

Φωτογραφίες της βραδιάς θα βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.555124107835306.141317.310462405634812&type=3
  
Επισυνάπτεται η απόδειξη (#7) πληρωμής του Κυπέλλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου