Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Παραδώθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης στο Κ.Υ.Κ



Τα μέλη του Ομίλου Καρπαθίων Νέων παρέδωσαν στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου 3 χαρτοκιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης. Αυτά συλλέχτηκαν μετά από πρωτοβουλία του Ο.Κ.Ν., στα φαρμακεία του νησιού όπου είχαν τοποθετηθεί κιβώτια με τη λίστα που είχε δημιουργήσει ο Ο.Κ.Ν. Οι συντοπίτες μας βοήθησαν με όποιο τρόπο μπορούσαν.
Με αυτή τη προσπάθεια ο Ο.Κ.Ν θέλησε να ενισχύσει το Κ.Υ.Κ και ταυτόχρονα να καλλιεργήσει το αίσθημα της προσφοράς προς το νησί μας, όποτε αυτό είναι ανάγκη. Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα στις δύσκολες μέρες που ζούμε
Η προσπάθεια δεν θα σταματήσει εδώ. Θα συνεχίσουμε να συλλέγουμε χρήματα στο λογαριασμό του Ομίλου και όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα φαρμακεία της Καρπάθου που βοήθησαν στη συλλογή των φαρμάκων και των ειδών πρώτης ανάγκης.  Επίσης ευχαριστούμε την «ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» για την γενναιόδωρη προφορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Έγινε επίσης μία κατάθεση ύψους 30 ευρώ στο λογαριασμό του Ομίλου, τα οποία διατέθηκαν για το σκοπό αυτό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου