Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Ο ΧΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ "ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ"

Την Πέμπτη 13 Μαρτίου στο Σπίτι του Χορού στην Πλάκα έγινε διάλεξη με τίτλο: Ο ΧΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ  “ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ”. Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Θεάτρου «Δόρα Στράτου» και του Τμήματος Αθηνών του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού- CID UNESCO. Κύριος σκοπός της διάλεξης της Πέμπτης ήταν η παροχή ειδικευμένων γνώσεων σε δασκάλους χορού, χορογράφους, ιστορικούς, λαογράφους, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο των ειδών χορού της Καρπαθου. Συντονίστρια της βραδιάς ήταν η κα Μαριγούλα Κριτσιώτη, Πρόεδρος του Τμήματος Αθηνών του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού, η οποία κατάγεται από το Όθος Καρπάθου. Ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός και πολλοί προσπάθησαν κρατώντας πίσω πίσω να μάθουν τους ιδιαίτερους χορούς μας.

  Ήταν μεγάλη τιμή για τον Ο.Κ.Ν. και ευχαριστούμε την κα.Κρητσιώτη για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο μας. Ευχαριστούμε επίσης όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο χορευτικό, τον κ.Παράσχο Λεντή, υπεύθυνο του Χορευτικού του Ο.Κ.Ν. ο οποίος χόρεψε μαζί μας σήμερα και βεβαίως όλους τους συντοπίτες μας που παρευρέθηκαν για να μας δουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου