Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Ο.Κ.Ν. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ!!!

 Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων για 2η συνεχή χρονιά έλαβε μέρος στον Αγώνα Greece Race for Cure της οργάνωσης Άλμα Ζωής. Γύρω στα 25 άτομα, μέλη και φίλοι του Ο.Κ.Ν., βοήθησαν στην μετάδοση του μηνύματος της ευαισθητοποίησης και της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

  Με σύνθημα "τρέχουμε..πιο γρήγορα και από τη σκιά του", χιλιάδες άνθρωποι έτρεξαν και περπάτησαν μια κυκλική διαδρομή από το χώρο του Ζαππείου ως την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

 Η διοργάνωση που έχει την επωνυμία " Greece Race for Cure" αποτελεί μία από τις σημαντικότερες παγκόσμιες  πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Διοργανώνεται εδώ και 31 χρόνια σε πάνω από 140 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο από την αμερικάνικη οργάνωση "Susan G. Kommen for the Cure".

  Στόχος της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον καρκίνο του μαστού, η ενημέρωση για την ασθένεια και του τρόπους πρόληψης- έγκαιρης διάγνωσης της, καθώς και η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

  Αν και 27 άτομα της ομάδας "ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ" του σημερινού αγώνα είναι αμελητέος αριθμός συγκριτικά με τα 17000 άτομα που συμμετείχαν, ήταν πολύ σημαντική η παρουσια και η εκπροσώπηση σε μια τέτοια διοργάνωση του ακριτικού μας νησιού.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου