Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Όμιλος Καρπαθίων Νέων 1η Ανακοίνωση.

Μετά από πολλά χρόνια αδράνειας και απραξίας ενός από τους σημαντικότερους συλλόγους του νησιού μας εδώ στην Αθήνα, ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων ΕΠΑΝΙΔΡΥΕΤΑΙ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στον Πειραιά μετά από ενέργειες που έγιναν από τους: Βαρδαούλης Πέτρος, Μοσχονάς Νικόλαος και Φασουλέτος Γιάννης. Συγκεκριμένα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 6μμ στην αίθουσα του συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων στον Πειραιά (Κολοκοτρώνη 80), θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με θέμα την Επανίδρυση του Ομίλου Καρπαθίων Νέων. Θα κρατηθούν πρακτικά, παρουσίες με υπογραφές και θα οριστεί προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόκειται για μια κίνηση που θα ξαναδώσει πνοή στον Σύλλογο και θα ενισχύσει τις ήδη δυνατές σχέσεις ανάμεσα στην νεολαία μας! Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Ανήκει σε όλη την Νεολαία της Καρπάθου! Θέλουμε έναν Ισχυρό και παράλληλα αντιπροσωπευτικό Όμιλο Νέων με ‘’Δυνατή Φωνή’’ στα προβλήματα του τόπου μας, καθώς και τρανταχτό παρών σε ότι εκδήλωση ή προώθηση αφορά την διαφήμιση του αγαπημένου μας νησιού! Ζητάμε από ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ της Καρπάθου ανεξαρτήτου χωριού να πλαισιώσει και να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια που ξεκινάει. Θέλουμε κοντά μας όλους όσους μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν! Τα ‘’κλειδιά’’ της ‘’πόρτας’’ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων τα έχει ο καθένας μας στην τσέπη του… Όποιος θέλει, απλός τα χρησιμοποιεί! ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!!! ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΡΠΑΘΟΣ!!!


ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ, ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ!

Φιλικά,
Βαρδαούλης Πέτρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου