Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΠΑΘΟΥ.


ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011.

Όλα ξεκίνησαν με ένα τηλέφωνο την Τετάρτη το βράδυ. Από εκείνη την στιγμή και μετά και με αστραπιαίες κινήσεις η νεολαία της Καρπάθου απέδειξε πως όταν είναι ενωμένη μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Μέσα σε ένα 48ώρο καταφέραμε να στήσουμε και να οργανώσουμε ένα ολόκληρο χορευτικό μπαλέτο, προκειμένου να πάρει μέρος και να εκπροσωπήσει την Κάρπαθο στο Φεστιβάλ του Πειραιά. Έτσι και έγινε !!! Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε μια και μοναδική πρόβα στην αίθουσα του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων και εχτές Σάββατο έλαβε μέρος η παράσταση στην Πλατεία Κοραή. Μετά την πρόβα της παρασκευής στήσαμε στον Πειραιά Καρπάθικο γλέντι το οποίο και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Παράλληλα , η νεολαία μας είχε έτσι την ευκαιρία να βρεθεί μαζί μετά από πολύ καιρό και μάλιστα την κατάλληλη στιγμή, που ωριμάζει πλέον η ιδέα της Επανίδρυσης του Ομίλου Καρπαθίων Νέων. Πραγματικά, άσχετα με το αποτέλεσμα που βγήκε τελικά, αυτό το διήμερο θα μείνει σε όλους μας αξέχαστο! Καλό θα ήταν βέβαια το πάθημα από κάποιους συλλόγους να γίνεται μάθημα για κάποιους και να μην ενημερωνόμαστε την τελευταία στιγμή για προγραμματισμένες εκδηλώσεις… Ο Σύλλογος Απανταχού Καρπαθίων έπρεπε να ενημερώσει πιο έγκαιρα το ‘’σώμα’’ της νεολαίας προκειμένου και εμείς από την μεριά μας να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα και μη έχοντας το χρόνο να μας πιέζει. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να Ευχαριστήσω έναν έναν προσωπικά, όλους εκείνους που έσπευσαν να βοηθήσουν στο να ανεβεί αυτή η παράσταση και να αναδείξουμε το νησί μας. Χωρίς τους παρακάτω τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Η νεολαία της Καρπάθου δήλωσε και πάλι Παρόν και έτοιμη να υπηρετήσει όποτε της ζητηθεί το νησί, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμά μας!!! Και πάλι Μπράβο και συγχαρητήρια!!!

Χόρεψαν κατά σειρά οι:

Αγάπιος Αντρέας, Μοσχονά Ευγενία, Μοσχονά Αγάπη, Παπαμανώλη Ιωάννα, Μοσχονάς Νίκος, Ζανάκη Ρηγοπούλα, Βαρδαούλη Ειρήνη, Λύκος Νίκος, Αλεξιάδου Ευγενία, Γεραπετρίτη Μαρία, Κρητικός Μηνάς, Κωνσταντή Σοφία, Κωνσταντή Φωτεινή, Κωσταντινίδη Ευγενία, Αννούσης Γιώργος.

Στην λύρα ο Διάκος Νίκος.

Στην τσαμπούνα ο Μαντινάος Μιλτιάδης.

Στο λαούτο ο Λιγνός Γιάννης.

Στο τραγούδι οι :

Βαρδαούλης Πέτρος και Νοταράς Μανώλης.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και παράλληλα να ευχαριστήσουμε την κα. Νικητιάδη Πέννυ η οποία στάθηκε δίπλα μας και επιμελήθηκε το χορευτικό μπαλέτο!

Ευχαριστούμε επίσης την κα. Χαρτοφύλακα Ειρήνη καθώς και την κα. Μοσχονά Άννα οι οποίες πολύ πρόθημα έσπευσαν και βοήθησαν στο ντύσιμο των χορευτών.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τον Σύλλογο Μενεδιατών για τον δανεισμό κάποιων επιπλέον φορεσιών που μας υπολείπονταν.

Τέλος Ευχαριστούμε και ΟΛΑ τα άλλα παιδιά που ήταν δίπλα μας στην πρόβα και στην παράσταση και μας συμπαραστάθηκαν!

Φιλικά,

Βαρδαούλης Πέτρος.Πειραιάς 15/10/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου