Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Οικονομικός Απολογισμός - Εκδήλωση Τσικνοπέμπτης 2012

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Ομίλου Καρπαθίων Νέων την Τσικνοπέμπτη16 Φεβρουαρίου 2012 στην οποία και κόπηκε και η Βασιλόπιτα του 2012. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο ANTICA (Αδριανού 25) στο θησείο του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο συμπατριώτης μας κ. Σαρρής Γιώργος. Το μαγαζί πρόσφερε σαλάτες, διάφορα ορεκτικά και συνοδευτικά, ποικιλίες κρεάτων καθώς και απεριόριστα ποτά και αναψυκτικά στην τιμή των 15 ανά άτομο. Αυτή ήταν και η τιμή εισόδου που όρισε το Δ.Σ του Ομίλου. Την ημέρα εκείνη κόπηκαν 84 εισιτήρια. Το συνολικό ποσό των 1260 (15 × 84άτομα) επομένως, δόθηκε στο κατάστημα. Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων προέβει σε λαχειοφόρο αγορά και κλήρωσε πλούσια δώρα στην τιμή του 0,5 ο κάθε λαχνός. Συνολικά πουλήθηκαν 610 λαχνοί δηλαδή 610 × 0,5 = 305. Παράλληλα οι τελευταίοι λαχνοί που απέμειναν δημοπρατήθηκαν και αγοράστηκαν τελικά από τον κ. Μακρή Ηλία στο ποσό των 50!! Το Συνολικό κέρδος λοιπόν του Ο.Κ.Ν από την λαχειοφόρο αγορά ήταν 305 + 50€ = 355€ . Από αυτό το ποσό, το Δ.Σ του Ομίλου αποφάσισε να αφήσει φιλοδώρημα 35€ στους σερβιτόρους του μαγαζιού, οι οποίοι έμειναν στο ‘’πόδι’’ μέχρι της 4 τα ξημερώματα όπου και τελείωσε η εκδήλωση.

Επομένως σύμφωνα με τα παραπάνω, το καθαρό κέρδος του Ομίλου από την εκδήλωση της ΤσικνοΠέμπτης – Βασιλόπιτας, προήλθε από την λαχειοφόρο αγορά και ήταν 355€ έσοδα - 35€ φιλοδώρημα = 320€













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου