Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Τσικνοπέμπτη με τον Όμιλο Καρπαθίων Νέων.

Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων προσκαλεί όλη την Νεολαία της Καρπάθου καθώς και φίλους του νησιού, για να τσικνίσει και να διασκεδάσει μαζί, την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 8 το βράδυ στο μαγαζί ANTICA στο Θησείο (Αδριανού 25), του συντοπίτη μας Γιώργου Σαρρή.

Με την ευκαιρία αυτή ο Όμιλος θα κόψει και την Βασιλόπιτα για το 2012 και ο νικητής του φλουριού θα κερδίσει ένα αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα – Κάρπαθο, προσφορά του πρακτορείου Possi-Travel Φιλιππίδης.

Η τιμή κατά άτομο είναι 15€ και θα περιλαμβάνει ποικιλίες κρεατικών, σαλάτες, πατάτες, διάφορα συνοδευτικά, καθώς και απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά. Ευελπιστούμε σε μια εκδήλωση που θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και να διασκεδάσουμε σε μια βραδιά που θα έχει πολλές πολλές εκπλήξεις!

Σας περιμένουμε όλους!!!

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου