Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

8-14 Απριλίου 2013 -ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΓια δεύτερη χρονιά, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ οργανώνουμε κάτι πρωτοποριακό και ασυνήθιστο το οποίο μπορούμε να το υλοποιήσουμε ανέξοδα και χωρίς κόπο! Την ώρα λοιπόν που τα μέλη στο Facebook ‘’αυξάνονται και πληθύνονται’’ μπορούμε όλοι εμείς οι Καρπάθιοι που αγαπάμε πραγματικά το νησί μας να ‘’βομβαρδίσουμε’’ τους φίλους μας με διαφημίσεις, φωτογραφίες, βίντεο κτλ από την ιδιαίτερή μας πατρίδα την Κάρπαθο, προβάλλοντας έτσι τις φυσικές ομορφιές καθώς και τα ήθη και έθιμα του τόπου μας!!! Πώς? Βάζοντας για μια εβδομάδα «profile picture» κάτι από την Κάρπαθο, μια εικόνα, ένα τοπίο, μια παραλία ή το οτιδήποτε είναι σχετικό με τον νησί μας! Επίσης να δημοσιεύουμε συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο στους τοίχους μας και στους τοίχους των φίλων μας, καθώς και στα διάφορα τουριστικά group! Υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο στο YouTube! Σκεφτείτε το !!! Ονομάζουμε λοιπόν την εβδομάδα που ακολουθεί (από αύριο Δευτέρα 8 Απριλίου έως και την Κυριακή 14 Απριλίου) ως Εβδομάδα της Καρπάθου στο Διαδίκτυο και διαφημίζουμε με τον καλύτερο τρόπο έτσι τον τόπο καταγωγής μας! Προωθήστε το μήνυμα παντού, το διαδίκτυο γεμίζει με ΚΑΡΠΑΘΟ!!!

Επίσης αυτό το Καλοκαίρι κάλεσε έναν φίλο/φίλη στην ΚΑΡΠΑΘΟ!
Κάθε νέος και νέα από την Κάρπαθο μπορεί να φιλοξενήσει έναν φίλο/φίλη για μερικές μέρες στο νησί! Αυτό μπορεί πιο σωστά να βοηθήσει να εξαπλώσουμε την φήμη του νησιού μας! Αν τα παιδιά περάσουν καλά, τότε πιθανόν του χρόνου να φέρουν και την υπόλοιπη παρέα τους ή ακόμα και ολόκληρη την οικογένειά τους!

Ας βοηθήσουμε μαζί όλοι για να το μάθου,
το ωραιότερο νησί πως είναι της Καρπάθου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου