Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Επιστολή Διαμαρτυρίας για την άγονη γραμμή


Με πρωτοβουλία του Ομίλου Καρπαθίων Νέων στάλθηκε επιστολή διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και στην  ΑΝΕΚ lines, γιατί η εν λόγο εταιρία αφήνει το νησί μας για συνολικά 9 μέρες χωρίς καράβι. Δεν στεκόμαστε αμέτοχοι!

ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ
Κολοκοτρώνη 80 Πειραιάς, 18535
Τηλ. Σ.Α.Κ 2104124564 ΦΑΞ: 2104119798

Προς:
1.      Γενικό Γραμματέας Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Αθανάσιο Μπούσιο
2.      Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ.  Κωστή Μουσουρούλη
3.       Το Δ.Σ της ΑΝΕΚ LINES
Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε  την έντονη διαμαρτυρία μας  για την διακοπή των δρομολογίων της  άγονης  γραμμής που εκτελεί η εταιρεία ΑΝΕΚ LINES,  και συγκεκριμένα του πλοίου “Πρέβελης” από τις 8/4/2013 έως τις 15/4/2013 και από τις 8/5/2013 έως 10/5/2013.
Όσο λογική και αυτονόητη δείχνει η συντήρηση και η προσεκτική φροντίδα του πλοίου , άλλο τόσο είναι  αναγκαία η αντικατάσταση του, τις μέρες που θα απουσιάσει.  Αποτέλεσμα της διακοπής των προαναφερομένων δρομολογίων είναι η μη ύπαρξη ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Καρπάθου και της Κάσου για 9 συνολικά μέρες.  
Αναγνωρίζουμε βεβαίως τα δυσμενή αποτελέσματα της οικονομικής  κρίσης τα οποία  βιώνει και η ακτοπλοΐα μας. Όμως θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι η  συγκοινωνιακή σύνδεση των νησιών μας , ιδιαίτερα τους δύσκολους χειμερινούς μήνες,  είναι απαραίτητος όρος για την κοινωνική και οικονομική επιβίωση των  μονίμων κατοίκων τους.
Η διακοπή των προαναφερόμενων δρομολογίων για τόσο σημαντικό χρονικό διάστημα  θα δημιουργήσει ελλείψεις, καθώς και σημαντικά προβλήματα στους κατοίκους των νησιών μας, λαμβάνοντας υπόψη την αδυναμία μετακίνησης προς τον Πειραιά, τη Κρήτη και αντίστροφα.
Προσδοκώντας ότι η εταιρεία θα επανεξετάσει την απόφασή της για την διακοπή των δρομολογίων της και ότι οι πολιτειακοί παράγοντες, στους οποίους απευθυνόμαστε,  θα λάβουν όλα εκείνα  τα αναγκαία μέτρα για να βοηθήσουν την ακτοπλοΐα μας, αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Την επιστολή συνυπογράφουν:

Ο πρόεδρος του Ομίλου Καρπαθίων Νέων
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων
Ο πρόεδρος του Συλλόγου των Εν Ελλάδι Κασίων
Ο πρόεδρος της Δωδεκανησιακής Ομοσπονδίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου