Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Ο Ο.Κ.Ν. στο φιλικό βετεράνων Ολυμπιακού- Καρπάθου & Κάσου.

Το  Δ.Σ. του Ομίλου μας αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου των βετεράνων ποδοσφαιριστών Καρπάθου κ.Βαγγέλη Ζερβουδάκη και αντιπροσωπεία του παρευρέθηκε στο φιλικό που έδωσαν οι παλαίμαχοι με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στη μνήμη του  παλαιού άσου του Ολυμπιακού  Κώστα Παπάζογλου.
 Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του νησιού μας ανταποδίδωντας τη μεγάλη τιμή που τους έκανε η ομάδα των βετεράνων του ζήτησε από τα μέλη του Ο.Κ.Ν. να παρακολουθήσουν τον αγώνα και ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές της Καρπάθου στο ημίχρονο να βάλλουν τα μετάλλια στους  “ερυθρόλευκους”.  Ο αγώνας διεξήχθη στο
star football club της Βούλας.  Με το τέλος του αγώνα, η ομάδα του Ολυμπιακού παρέθεσε δείπνο στην αντίστοιχη των βετεράνων Καρπάθου-Κάσου στην Καστέλλα, όπου τα μέλη του Ο.Κ.Ν. κέρασαν πανιέρι με καρπάθικο πακλαβά και ψιλοκούλουρα.

Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε 11-3 υπέρ των “ερυθρόλευκων”.
Οι σκόρερ του Θρύλου ήταν οι Γεωργουδάκης (5), Κακλαμάνος (2), Σιδέρης (2), Προτάσοφ και Μπονόβας. Για τους νησιώτες σκόραραν οι Γιαλουράκης, Λέκκας, Σακελάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
 Μουκέας, Λάλας, Χόρτσας, Σιδέρης, Καλτσάς, Καλαμάρας, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Γεωργουδάκης, Κακλαμάνος, Προτάσοφ, ενώ έπαιξαν και οι Λουτσιάνο, Κοψαχείλης, Ασπρογέρακας, Κουμαριάς, Γκαβέζος, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Ρούσσος, Γαϊτανάρος, Μαλδάζης, Πασάς.

ΚΑΡΠΑΘΟΣ-ΚΑΣΟΣ:
 Χανιώτης, Ζερβουδάκης, Πεπελάσι, Νασόπουλος, Καφετζής, Κοντονικόλας, Εκίζογλου, Σπανός, Ζαμαλής, Τακόπουλος, Διακομανώλης, Μαγιάφης, Γεραπετρίτης, Λάμπρου, Σακελάκης, Σοφίλας, Κοντονικόλας Μ., Μαλιχουτσάκης, Καραγιαννάκης, Λέκκας, Γιαλουράκης
                                  Ακολουθεί βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου