Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Παράδοση τροφίμων και ρούχων στην ενορία Αγ.Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιά..!

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου το βράδυ γίναμε γνώστες μιας προσπάθειας τως Ιερέων της ενορίας Αγίου Κωνσταντίντου & Ελένης στον Πειραιά σε συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς της περιοχής για συλλογή τροφίμων, ρούχων και άλλων ειδών για τους άστεγους και άπορους κατοίκους της πόλης μας που τρέφονται από τα συσσίτια της εκκλησίας τους.  Τα μέλη του Συμβουλίου του Ομίλου Καρπαθίων Νέων, ενός συλλόγου γνωστού για τις κοινωνικές του ευαισθησίες, αποφάσισε να συμμετάσχει στην προσπάθεια αυτή και να ενημερώσει τα μέλη του Ομίλου ζητώντας τη συνδρομή τους.Η νεολαία της Καρπάθου απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι λειτουργεί ως μια ομάδα που με συναίσθηση των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν οφείλει να βοηθήσει το συνάνθρωπο του, ακόμη κι αν αυτός δεν είναι “δικός του”, δηλαδή Καρπάθιος.Παρά το γεγονός πως είχαν μόλις δύο μέρες στη διάθεση τους, το συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους του ομίλου που συγκέντρωσαν και παρέδωσαν πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ρούχα, δέκα πέντε κιλά μακαρόνια πολλών ειδών, παπλώματα, γάλατα κ.α. Ιδιαίτερο ευχαριστήριο εκ μέρους του συμβουλίου στον Νίκο.Γ.Λύκο που δώρισε τομεγαλύτερο μέρος ρουχισμού στην προσπάθεια αυτή.

Το Συμβούλιο δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την κοινωνική του δράση όπου και όποτε χρειαστεί και θα βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση όπως έγινε και τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου