Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Ρεκόρ Guinness: Περιστέρι της Ειρήνης & η συνεισφορά της Καρπάθου!

Τα πανανθρώπινα και διαχρονικά μηνύματα της ειρήνης, της φιλίας, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της συναδέλφωσης των λαών έστειλαν σήμερα από το Παναθηναϊκό Στάδιο, περισσότεροι από 45.000 μαθητές,μαθήτριες και οι συνοδοί τους από σχολεία όλης της χώρας, σε μια σπουδαία εκδήλωση που διοργάνωσε η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία.
   Τα μηνύματα μετέφερε σε όλο τον κόσμο ένα γιγαντιαίο λευκό περιστέρι που δημιούργηθηκε με τρομερό ζήλο και μεράκι από χιλιάδες λευκά χάρτινα καραβάκια που έφεραν τα παιδιά από τα σχολεία τους. Επίτευγμα που αποτελεί ρεκόρ Γκίνες, όπως πιστοποίησε ειδική επιτροπή των ρεκόρ που ταξίδεψε στην Ελλάδα αποκλειστικά γι’αυτό το σκοπό.
   Τα δικά τους καραβάκια τοποθέτησαν στο περιστέρι της ΕΙΡΗΝΗΣ, αντιπροσωπεία του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Καρπάθου και του Ομίλου Καρπαθίων Νέων. Το όνομα της Καρπάθου ακούστηκε πάρα πολλές φορές και με χαρά στο στάδιο, καθώς έσπασε το άτυπο ρεκόρ της ημέρας: είχε τα περισσότερα καραβάκια από κάθε άλλη αντιπροσωπεία. 21500 καραβάκια της Καρπάθου στο στάδιο αποτελούσαν περίπου το 10% των συνολικών 23000 χάρτινων σκαφών. Εκτός αυτού, τα κορίτσια του Ο.Κ.Ν. μαζί με τη μικρή Φούλα που ταξίδεψε για να φέρει τα καραβάκια από την Κάρπαθο, ντυμένες με τις παραδοσιακές καρπάθικες ενδυμασίες προσελκούσαν τα βλέμματα και τις επευθυμίες τόσο του κοινού, όσο και του φωτογραφικού φακού. Πλήθος επωνύμων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση φωτογραφίθηκαν με την καρπάθικη αντιπροσωπεία και δήλωναν ενθουσιασμένοι με την υπερπροσπάθεια της Καρπάθου να καταφέρει τόσο μεγάλο αριθμό καραβακίων.

   Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση, που μας δείχνει ακόμη μια φορά πως η Κάρπαθος ενωμένη έχει μεγάλες δυνάμεις και σπάει όλα τα ρεκόρ! Μπορούμε να δηλώνουμε με περηφάνεια πως τα η  Κάρπαθος και η Ελλάδα έστειλαν τα ολυμπιακά ιδεώδη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου