Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Κ.Ν. ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ-ΚΑΣΟΥ!

  Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων σε μία ακόμη απόδειξη της κοινωνικής του ευαισθησίας προχώρησε στην αγορά ζυμαρικών με σκοπό τη διανομή τους σε ανθρώπους με πραγματική ανάγκη που βρίσκονται στην ιδιαίτερη πατρίδα μας την Κάρπαθο, αλλά και την Κάσο. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν έχουν απλωθεί μέχρι και το ακριτικό μας νησί με ανθρώπους με πραγματικές δυσκολίες.Ο Ο.Κ.Ν. για το λόγο αυτό απέστειλε πακέτα μακαρόνια στην Κάρπαθο και στην Κάσο.

  Αρωγοί στην προσπάθεια μας αυτή είναι ο Σύλλογος εν Ελλάδι Κασίων και η ενορία του Αγιου Σπυρίδωνα Κάσου για τα τρόφιμα προς την Κάσο και η ενορία της Ευαγγελίστριας Πηγαδίων, η οποία θα παραλάβει μέσω της μεταφορικής Γεωργουσάκης (αμισθή) τα τρόφιμα για την Κάρπαθο. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για τη βοήθεια τους αυτή.
   Οι ανάγκες του σήμερα πρέπει να μας ευαισθητοποιήσουν όλους. Εμείς οι νέοι της Καρπάθου προσπαθούμε και θα προσπαθούμε όποτε χρειαστεί ανιδιοτελώς να συνεισφέρουμε στο συνάνθρωπο μας, Καρπάθιος ή μη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου