Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - "ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΒΟΗΘΑΜΕ"


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η μουσικοχορευτική εκδήλωση αλληλεγγύης «χορεύοντας ΒΟΗΘΑΜΕ» στις 7 Δεκεμβρίου στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.
Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στάθηκε ο ¨Σύλλογος Απανταχού Μανιατών¨ υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς & Φαλήρου με σκοπό την συγκέντρωση συσκευασμένων τροφίμων.
Σε αυτήν την εθελοντική προσφορά αγάπης έλαβε μέρος έπειτα από πρόσκληση του ¨Συλλόγου Απανταχού Μανιατών¨ και το όμορφο νησί μας.
Με μια απόλυτα αρμονική συνεργασία μεταξύ του ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ και του ΟΜΙΛΟΥ ΝΕΩΝ ΟΛΥΜΠΙΤΩΝ η Κάρπαθος έκανε την εμφάνιση της στην σκηνή του Πειραϊκού Συνδέσμου χορεύοντας γονατιστό, πάνω χορό και ζερβό χορό. Τα χρώματα, η ζωντάνια άλλα και η διάθεση των χορευτών μας κατάφερε να συνεπάρει και να δώσει κέφι στο κοινό. Ήταν μια ακόμη ξεχωριστή και άψογη παρουσία που κέρδισε τα συγχαρητήρια όλων όσων κατέκλυσαν τον χώρο του Πειραϊκού Συνδέσμου για την ποιότητα της παρουσίασης των χορών όπου βρισκόταν υπό την επίβλεψη του κ. Γιώργου Αναστασιάδη και τον ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα όργανα που συνόδεψαν το χορευτικό μας και αναζωπύρωσαν του καρπάθικους ήχους : στην τσαμπούνα τον κ. Γιάννη Τσαμπανάκη, στην λύρα και στο τραγούδι τον κ. Γιώργο Αναστασιάδη και στο λαούτο τον κ. Νίκο Νταή.
Τέλος, ευχαριστούμε την νεολαία του τόπου μας για την συμμετοχή τους στο χορευτικό μας ακούραστα και δείχνοντας απόλυτο ζήλο υποσχόμενοι κάθε φορά για μια ακόμη ομορφότερη και πιο λαμπερή παρουσία.
Οι χορευτές μας: Αναστασιάδης Η. Γιώργος, Νταής Γιάννης, Πρωτόπαπας Μανώλης, Τσαμπανακής Μηνάς, Χαροκόπος Μιχάλης.
Οι χορεύτριες μας: Βασίλα Μαρία, Διακογεωργίου Μαρία, Διακογεωργίου Πόπη, Λιγνού Έβελυν, Μηνατσή Αλεξία, Παπανικολάου Ειρήνη, Σισαμή Καλλιόπη, Σισσαμή Μαρία.

~ Θα συνεχίζουμε με περίσσια συγκαταβατικότητα και κατανόηση γιατί ΜΑΖΙ μπορούμε να καταφέρουμε πολλά στην εξέλιξη της ιδιαίτερης πολιτιστικής μας παράδοσης... ~








ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου