Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Στο μεγαλύτερο πλέον σύγχρονο και λειτουργικό χώρο εκθέσεων στην Ελλάδα METROPOLITAN EXPO έστησε το διαφημιστικό του περίπτερο και το νησί μας. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στην πρόσκληση του εκπροσώπου του δήμου κ. Μιχάλη Λυτού, και αντιπροσωπεία από τον ΟΜΙΛΟ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ και τον ΟΜΙΛΟ ΝΕΩΝ ΟΛΥΜΠΙΤΩΝ στόλισε ακόμα πιο όμορφα το περίπτερο της Καρπάθου με τις παραδοσιακές φορεσιές του τόπου μας. Τα παιδιά μοίραζαν έντυπο διαφημιστικό υλικό, παρείχαν κάθε χρήσιμη πληροφορία στους επισκέπτες και παράλληλα τους καλούσαν να επισκεφθούν την όμορφη Κάρπαθο.
Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση και μένουμε ανοικτοί σε κάθε είδους συνεργασία, όπου μπορούμε να προσφέρουμε και να βοηθήσουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου