Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Ο.Κ.Ν.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε οτι την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων διοργανώνει την κοπή της βασιλόπιτας για το 2015 . Η εκδήλωση θα γίνει στο Μουσικό μεζεδοπωλείο ‘’Αλλοτινές μου Εποχές’’ στου Ψυρρή, Αγίων Αναργύρων 20-22 Αθήνα.

Το μενού ανά 4 άτομα περιλαμβάνει:

α. 1 Σαλάτα (Κηπουρού)
β. 3 Ορεκτικά
γ. 1 Μεγάλη ποικιλία κρεατικών
δ. Απεριόριστη κατανάλωση κρασιού
ε. Απεριόριστη κατανάλωση αναψυκτικών

Τιμή ανά άτομο: 16 Ευρώ.

Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα!!

Θα διασκεδάσουμε με την ορχήστρα του καταστήματος με μπουζούκι,κιθάρα και πλήκτρα!! Βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακουστούν και οι μελωδίες του νησιού μας με τη λύρα και τη τσαμπούνα να στολίζουν τη συγκεκριμένη βραδιά. Τέλος δύο κρητικοί φίλοι του νησιού μας θα μας διασκεδάσουν δίνοντας έτσι έναν ακόμη διαφορετικό τόνο!!

Ευελπιστούμε σε μια εκδήλωση που θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί απο κοντά,να διασκεδάσουμε και να στηρίξουμε τον Όμιλο μας!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου