Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Ο.Κ.Ν. 2015

Το Δ.Σ. του Ομίλου Καρπαθίων Νέων πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονίατικης πίτας την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 στο κέντρο διασκέδασης “Αλλοτινές μου Εποχές” στου Ψυρρή. Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα πάνω απο 85 νέοι συμπατριώτες μας διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τη συνοδεία λαϊκής μουσικής. Βεβαίως δεν υπήρχε περίπτωση να μην ακουστούν και οι σκοποί της Καρπάθου με τον Μιχάλη Χαροκόπο και τον Μανώλη Αλεξίου να παίρνουν τα ηνία στη διασκέδαση απογειώνοντας το κέφι και η βραδιά έκλεισε με τον Γιώργο Πατεράκη και την παρέα του να προσδίδουν έναν διαφορετικό τόνο με Κρητικές μελωδίες. Πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα για τους παρευρισκομένους, με το μεγάλο δώρο απο το φλουρί της πίτας να το κερδίζει η Μαρία Βασίλα και το οποίο ήταν ένα κρεμαστό χρυσό κόσμημα με την Κάρπαθο προσφορά του κυρίου Χρυσοχόου απο τα Πηγάδια Καρπάθου.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευελπιστούμε να τους συναντήσουμε εκ νέου σε μελλοντικές εκδηλώσεις.


Εκ του Δ.Σ του Ο.Κ.Ν.
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου