Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

‘’Δελτίο τύπου 20-3-2012’’

- Όμιλος Καρπαθίων Νέων -
http://omilos-karpathion-neon.blogspot.com

‘’Δελτίο τύπου’’

Το Δ.Σ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων συνεχίζει δυναμικά το έργο του με γνώμονα πάντα την συσπείρωση όλων των Καρπαθίων και την ανάδειξη και την προβολή του νησιού μας εδώ στην Αθήνα. Στα πλαίσια αυτά ο Ο.Κ.Ν ανακοινώνει τα παρακάτω :

1. Δημιουργήθηκε Ιστοσελίδα του Ομίλου Καρπαθίων Νέων όπου και μπορεί κανείς να δει τα Πάντα που αφορούν τον Όμιλο και τις δραστηριότητές του: http://omilos-karpathion-neon.blogspot.com

2. Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία η Εβδομάδα της Καρπάθου στο διαδίκτυο (5-11 Μαρτίου 2012).

3. Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων αντιπροσώπευσε δυναμικά το νησί μας με μουσικοχορευτικό συγκρότημα 26 ατόμων στην εκδήλωση της 64ης επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου, με υπεύθυνη χορευτικού την κα. Νικητιάδη Πέννη.

4. Αποφασίστηκε η βιβλιοθήκη στον Σύλλογο Απανταχού Καρπαθίων να γίνει δανειστική για όσα μέλη επιθυμούν να διαβάσουν κάποιο από τα πολλά και σπάνια βιβλία που διαθέτει. Τα βιβλία θα καταγραφούν και θα αναρτηθούν οι Τίτλοι και στο διαδίκτυο.

5. Το Σάββατο 24 Μαρτίου αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ο.Κ.Ν θα χορέψει μετά από πρόσκληση που του έγινε από την Κρητική ομάδα του κ. Μεγαλακάκη, στο θέατρο ΠΚ στο Νέο Κόσμο στα πλαίσια του Φεστιβάλ ‘’Φτάσε όπου δεν μπορείς’’ .

6. Από αυτή την Κυριακή (25/3/12) και κάθε Κυριακή 3-4 το απόγευμα στην αίθουσα του Σ.Α.Κ (Κολοκοτρώνη 80), ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων, θα πραγματοποιεί δωρεάν μαθήματα Καρπάθικων χορών σε μικρά παιδάκια, με υπεύθυνη την κα. Μοσχονά Άννα. Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ του Ομίλου.

7. Παράλληλα ο Ο.Κ.Ν προέβει σε αγορά τηλεόρασης 40’’καθώς και διάφορων επιτραπέζιων παιχνιδιών όπου και θα χρησιμοποιηθούν στην αίθουσα από τα μέλη και φίλους μας.

8. Τέλος το Δ.Σ ενημερώνει όλα τα μέλη του Ομίλου Καρπαθίων Νέων πως από αυτή την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 και κάθε Κυριακή, η αίθουσα του Συλλόγου θα ανοίγει 3-4 το απόγευμα για τα μαθήματα μικρών παιδιών , 4-6 το απόγευμα θα γίνεται πρόβα του Χορευτικού με σκοπό η ομάδα να είναι πάντα ‘’ετοιμοπόλεμη’’ και 6 το απόγευμα με όσο πάει η αίθουσα θα παραμένει ανοιχτή και έτοιμη να υποδεχτεί ΟΛΟΥΣ τους Καρπάθιους για Φαγητό, Επιτραπέζια, Προβολή Ταινίας, Καραόκε, Μουσική, Χορό και πολύ πολύ τρέλα!!! Κάθε Κυριακή σας περιμένουμε με την παρέα σας, τα παιχνίδια σας, τα ποτά σας, τις λύρες και τα λαούτα σας και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε!

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΝΩΝΕΙ !!!

Από το Δ.Σ του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου