Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ θα συμμετέχει μετά από πολλά χρόνια στον Εορτασμός της 64ης Επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

Εορτασμός 64ης Επετείου Ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ θα συμμετέχει μετά από πολλά χρόνια στον Εορτασμός της 64ης Επετείου Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς προγραμματίζει την διοργάνωση των κατωτέρω εκδηλώσεων, με την ευκαιρία της 64ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου μας ( 7 Μαρτίου 1948) :

α. Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ώρα 6μμ: Πολιτιστική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ (Ακτή Μιαούλη 10, Πειραιάς), με τη συμμετοχή μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων, από τα νησιά και την παροικία της Αττικής.

β. Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ώρα 11πμ: Αρχιερατική Δοξολογία στην Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, παρουσία των Αρχών, εκπροσώπων φορέων και των Δωδεκανησίων της Αττικής, με τα λάβαρα των Συλλόγων και συγκροτημάτων της νεολαίας με τοπικές ενδυμασίες. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κ. Ιωάννης Σακέλλης, καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου και βοηθός του Συνήγορου του Πολίτη.

Ώρα 12πμ: Πορεία προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, των λοιπών Αρχών και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα καταθέσουν στεφάνια.

Το διήμερο των εκδηλώσεων, μεταξύ άλλων, θα τιμήσουν με την παρουσία τους,
εκπρόσωποι του Πατριαρχείου, της Ακαδημαϊκής κοινότητας, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου