Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η Κάρπαθος εκπροσωπήθηκε επάξια από τον Όμιλο Καρπαθίων Νέων στις εκδηλώσεις της 64ης επετείου της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων!


Η Κάρπαθος εκπροσωπήθηκε επάξια από τον Όμιλο Καρπαθίων Νέων στις εκδηλώσεις της 64ης επετείου της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων, που έλαβαν χώρα στον Πειραιά και στο Σύνταγμα στης 17 και 18 Μαρτίου 2012 αντίστοιχα.

Με το μεγαλύτερο μουσικοχορευτικό συγκρότημα 26 ατόμων, παρουσιάστηκε η Κάρπαθος στην εκδήλωση της 64ης επετείου της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων, που έλαβε μέρος το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο του Ο.Λ.Π στον Πειραιά. Το νησί μας μετά από πολλά χρόνια, αντιπροσωπεύτηκε με την δυναμική παρουσία του Ομίλου Καρπαθίων Νέων με υπεύθυνη καλλιτεχνικής επιμέλειας την κα. Νικητιάδη Πέννη. Το χορευτικό αποτελούμενο από παιδιά όλων των χωριών της Καρπάθου δούλεψε σκληρά 1 μήνα για να παρουσιάσει τους χορούς Ζερβό, Αντιπατητή, Πάνω Χορό και Σούστα και να αποθεωθεί από τους σχεδόν 400 παρευρισκομένους ανάμεσά τους και πολλοί Καρπάθιοι οι οποίοι ήρθαν να χειροκροτήσουν την προσπάθεια από κοντά. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν στο κοινό διαφημιστικά φυλλάδια της Καρπάθου, που μας είχε προμηθεύσει ο Δήμος Καρπάθου, από μέλη του Ομίλου Καρπαθίων Νέων με σκοπό την προώθηση του νησιού μας. Τα σχόλια που πήραμε χαρακτηρίστηκαν πάρα πολύ καλά αφού η Κάρπαθος έκλεψε την παράσταση. Στην συνέχεια της βραδιάς η αίθουσα του Σ.Α.Κ άνοιξε για τους Καρπάθιους και φίλους και ακολούθησε γλέντι και χοροί μέχρι αργά το βράδυ. Την Κυριακή 18 Μαρτίου αντιπροσωπία του Ομίλου μαζί με τον Πρόεδρο του Σ.Α.Κ κ. Καραϊτιανό, παραβρέθηκε στην δοξολογία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρύτση στην Αθήνα και εν συνεχεία παρέλασε στο Σύνταγμα και κατάθεσε στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στην εκδήλωση χόρεψαν κατά σειρά οι:

Μοσχονάς Νίκος, Μοσχονά Ευγενεία, Χηράκη Μαρία, Βαρδαούλη Ειρήνη, Πετεινέρη Νίκη, Δήμαρχος Παύλος, Δημάρχου Αναστασία, Παπαμανώλη Ιωάννα, Λυριστή Σεβαστή, Μανωλάκη Μαρία, Λύκος Νίκος, Γεραπετρίτη Μαρία, Χαλκιά Ποθητή, Δημάρχου Ειρήνη, Πλάτσης Ιωάννης, Κωνσταντή Φωτεινή, Οικονομίδη Ρηγοπούλα, Αλεξιάδου Ευγενεία, Μοσχονά Αγάπη, Κρητικός Μηνάς.

Στο τραγούδι: Διάκος Νίκος και Βαρδαούλης Πέτρος.

Σκηνική Παρουσία: Νισύριου Σοφία.

Στο σημείο αυτό το Δ.Σ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν να βγει αυτή η παράσταση και ειδικά:

Την κα. Νικητιάδη Πέννη η οποία Αφιλοκερδώς, ακούραστα και με πολύ μεράκι δούλεψε σκληρά και πολλές ώρες με την ομάδα του Χορευτικού ως υπεύθυνη καλλιτεχνικής επιμέλειας που την έχει ορίσει το Δ.Σ του Ο.Κ.Ν.

Τους οργανοπαίχτες μας οι οποίοι επίσης αφιλοκερδώς διέθεσαν αρκετές ώρες για να δουλέψουν μαζί μας. Στην Λύρα ο Διάκος Νίκος, στην Τσαμπούνα ο Μαντινάος Μιλτιάδης και στα Λαούτα ο Λιγνός Γιάννης και Αλεξίου Μανώλης.

Τον Σύλλογο Μενετιατών Αττικής, για την δωρεάν παραχώρηση 10 παραδοσιακών στολών.

Και τέλος φυσικά όλα τα παιδιά τόσο του χορευτικού για την υπομονή και τον ζήλο που έδειξαν, όσο και όλα τα άλλα παιδιά που μας στήριζαν και μας βοηθούσαν στις πρόβες μας.

Η Κάρπαθος μπορεί να αισθάνεται περήφανη για την νεολαία της.

Από το Δ.Σ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων,

Ο Πρόεδρος: Βαρδαούλης Πέτρος.
Ο Αντιπρόεδρος: Μοσχονάς Νίκος.
Η Γραμματέας: Χαρτοφύλακα Ειρήνη.
Ο Ταμίας: Φασουλέτος Γιάννης.
Τα μέλη: Νισύριου Σοφία, Λύκος Νίκος και Διάκος Νίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου