Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

65η Επέτειος Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου



Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων και ο Όμιλος Νέων Ολυμπιτών χόρεψαν στην παράσταση για τον εορτασμό της 65ης Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου, εκ μέρους του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων και εκπροσώπησαν επάξια την Κάρπαθο.
Το χορευτικό αποτελούμενο από 23 παιδιά όλων των χωριών της Καρπάθου δούλεψε σκληρά και παρουσίασε τους χορούς  Αντιπατητή, Πάνω Χορό, Σούστα και Ζερβό και αποθεώθηκε από  όλους τους  παρευρισκομένους ανάμεσά τους και πολλοί Καρπάθιοι οι οποίοι ήρθαν να χειροκροτήσουν την προσπάθεια από κοντά. Από τα  σχόλια που ακούστηκαν φάνηκε ότι  η Κάρπαθος έκλεψε την παράσταση. Την Κυριακή 10 Μαρτίου αντιπροσωπία του Ομίλου Καρπαθίων Νέων και του Ομίλου Νέων Ολυμπιτών μαζί με τον Πρόεδρο του Σ.Α.Κ κ. Καραϊτιανό, και την υπεύθυνη του Χορευτικού κα. Φούλα Διακογεωργίου παραβρέθηκαν στην δοξολογία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρύτση στην Αθήνα και εν συνεχεία παρέλασε στο Σύνταγμα και κατάθεσε στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στην εκδήλωση χόρεψαν αλφαβητικά οι:

Βαρδαούλη Ειρήνη, Διακογεωργίου Αντώνης, Ζαβόλα Σοφία Λυριστή Σεβαστή, Κρητικός Μηνάς, Λύκος Γ. Νίκος, Λύκος Μ. Νίκος, Μοσχονά Αγάπη, Μακνή Κατερίνα, Μιχάλη Ευγενία, Μιχάλη Μαρία, Μιχάλη Μαρίνα, Μοσχονά Ευγενία, Νταή Μαρίνα, Νταής Γιάννης, Πλάτσης Ιωάννης, Πρωτόπαπας Κωνσταντίνος, Σισαμή Καλλιόπη, Σισαμή Ανθούλα, Τσαμπανάκη Πόπη, Τσαμπανάκης Μηνάς, Τσαμπουνιέρη Αναστασία, Χηράκη Μαρία

Στο τραγούδι: Κωστής Αντιμισιάρης και Μάνος Νοταράς

Στο σημείο αυτό το Δ.Σ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν να βγει αυτή η παράσταση και ειδικά:

Την κα. Φούλα Διακογεωργίου η οποία αφιλοκερδώς, δούλεψε πολλές ώρες με την ομάδα του Χορευτικού ως υπεύθυνη καλλιτεχνικής επιμέλειας. Επίσης ευχαριστούμε για τη βοήθεια του τον κ. Παράσχο Λεντή.

Τους οργανοπαίχτες μας οι οποίοι επίσης αφιλοκερδώς διέθεσαν αρκετές ώρες για να δουλέψουν μαζί μας.

Γιώργος Αναστασιάδης- Τσαμπούνα
Νίκος Νικολάου –Λύρα
Γιάννης Λιγνός-Λαούτο
Νίκος Νταής-Λαούτο


Και τέλος φυσικά όλα τα παιδιά του χορευτικού για την άψογη συνεργασία  και την καλή διάθεση που έδειξαν. Η Κάρπαθος πρέπει να αισθάνεται περήφανη για την ΕΝΩΜΕΝΗ νεολαία της.


Από το Δ.Σ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων,

Ο Πρόεδρος: Φασουλέτος Ιωάννης.
Η Αντιπρόεδρος: Χαρτοφύλακα Ειρήνη
Η Γραμματέας: Μοσχονά Ευγενία
Ο Ταμίας: Πολίτης Μανώλης
Ο Ειδ. Γραμματέας: Τσαγκάρης Αντρέας
Τα μέλη: Μοσχονά Αγάπη και Μακρής Ηλίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου