Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Όλοι μαζί για το νησί μας. Στηρίζουμε το Κ.Υ Καρπάθου!


Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων παίρνει τη πρωτοβουλία να ενισχύσει το κέντρο υγείας  Καρπάθου. Θα γίνει λοιπόν συλλογή υλικών πρώτης ανάγκης, που θα βοηθήσουν να γίνει πιο εύκολο, το ομολογουμένως δύσκολο έργο που επιτελούν οι γιατροί του Κ.Υ Καρπάθου. Έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα  φαρμακεία του νησιού μας, καθώς και στην αίθουσα του Σ.Α.Κ, χαρτοκιβώτια στα οποία  υπάρχει λίστα με ότι χρειάζεται το Κ.Υ. Έτσι ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα που έχει ο καθένας θα  μπορεί να αγοράσει κάτι από τη λίστα και να το τοποθετεί στο ειδικό χαρτοκιβώτιο με το σήμα του Ο.Κ.Ν.  Εάν κάποιος θέλει να προσφέρει χρήματα, αυτό μπορεί να γίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον λογαριασμό του Ο.Κ.Ν (για λόγους διαφάνειας) και μετά από συνεννόηση με το πρόεδρο του Ο.Κ.Ν (Γιάννη Φασουλέτο -6978883404). Τα όποια χρήματα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αγορά ειδών για το Κ.Υ Καρπάθου.

Έκτος των άλλων δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πλησιάζει η νέα τουριστική σεζόν. Ένα Κ.Υ  με ελλείψεις μπορεί να συντελέσει στο να μην επισκεφτεί κάποιος για δεύτερη φορά τη Κάρπαθο.

Όλοι μαζί για το νησί μας!!!  

Η συλλογή θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου

Το Δ.Σ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων

Ευχαριστούμε το Βιβλιοπωλείο-Τυπογραφείο ΜΑΛΩΦΤΗΣ για τη δωρεάν επένδυση των χαρτοκιβωτίων και για τις φωτοτυπίες.

Ευχαριστούμε το κ. Λαχανά Ιωάννη για την άμεση ενημέρωση των αναγκών του Κ.Υ.Κ

Ευχαριστούμε όλους τους φαρμακοποιούς της Καρπάθου, που δέχθηκαν να τοποθετηθούν τα χαρτοκιβώτια στα φαρμακεία τους



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου