Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Βιβλίο με μαντινάδες της νεολαίας


Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων θα εκδώσει βιβλίο με συλλογή από μαντινάδες των νέων του νησιού μας, με θέμα «Οι ομορφιές  της Καρπάθου». Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να αναδειχθεί το ταλέντο της νεολαίας του νησιού μας, ακόμα και αυτών που βγάζουν μαντινάδες αλλά δεν τραγουδούν, και δεν είναι γνωστοί μαντιναδόροι. Είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε το ταλέντο μας παρουσιάζοντας, ο καθένας με το δικό του τρόπο, τις ομορφιές του νησιού μας. Η παράδοση πρέπει να συνεχιστεί, και αυτό είναι το στοίχημα αυτού το βιβλίου. Θέλουμε να δείξουμε ότι η Κάρπαθος έχει νεολαία που διατηρεί τα έθιμα, αγαπάει τη παράδοση,  έχει ταλέντο και μεράκι. 

Όροι συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Καρπάθιοι μέχρι 35  ετών
Κάθε άτομο μπορεί να συμμετέχει με 1-8 μαντινάδες
Λήξη προθεσμίας:  Κυριακή  9 Ιουνίου
Οι μαντινάδες μπορούν να αποσταλούν στο email  omilos-karpathion-neon@hotmail.com, η να παραδοθούν στα μέλη του Δ.Σ του Ο.Κ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου