Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Το Νέο Δ.Σ του Ο.Κ.Ν και η 1η Συνεδρίαση.

Το νέο Δ.Σ. του Ομίλου Καρπαθίων Νέων (Ο.Κ.Ν.), που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2011, συστάθηκε ομόφωνα σε σώμα στις 17 Νοεμβρίου 2011 με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος : Βαρδαούλης Πέτρος

Αντιπρόεδρος: Μοσχονάς Νίκος

Ταμίας : Φασουλέτος Γιάννης

Γραμματέας : Χαρτοφύλακα Ειρήνη

Μέλη:

Διάκος Νίκος

Λύκος Νίκος

Νισύριου Σοφία

Στην 1η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που ακολούθησε συζητήθηκαν διάφορα θέματα γύρω από την Νεολαία της Καρπάθου. Στόχος του συμβουλίου είναι η συσπείρωση όλων των Καρπαθίων εδώ στην Αθήνα καθώς και η διατήρηση και η προβολή των παραδόσεων και εθίμων του νησιού μας. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

1) 3ήμερη εκδρομή στο Bansko της Βουλγαρίας (1-4/12)

2) Γιορτή για την αναγέννηση του Ομίλου, με παραδοσιακό γλέντι και στολισμό Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην αίθουσα (Σάββατο 26/11 8μμ).

3) Καλλωπισμός και ανακαίνιση της αίθουσας (Καθαριότητα, Βάψιμο, Στολισμός).

4) Αντικατάσταση σπασμένων τζαμιών στην αίθουσα.

5) Δημιουργία Χορευτικού Μπαλέτου το οποίο θα εκπροσωπεί την Κάρπαθο σε διάφορες εκδηλώσεις.

6) Δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, στο όνομα του ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου