Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Εργασίες Ανακαίνισης της Αίθουσας του Σ.Α.Κ




Ανακοίνωση

Ομίλου Καρπαθίων Νέων

Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων ήρθε σε σώμα στις 17/11/11. Στην 1η συνεδρίαση που ακολούθησε, ανάμεσα στις διάφορες αποφάσεις που παρθήκαν, ήταν και η ανακαίνιση της αίθουσας του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων προκειμένου να γίνει πιο ‘’ζεστή’’ και ‘’φιλόξενη’’ για τους ανθρώπους που θα την επισκέπτονται. Έτσι και έγινε. Σε διάστημα μόλις 4ων ημερών πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα διάφορες εργασίες που χρόνια έμεναν ανυλοποίητες. Με πολύ μεράκι και σκληρή προσωπική δουλειά πάρα πολλών ωρών, τα μέλη του Δ.Σ κατάφεραν σε χρόνο ρεκόρ να μεταμορφώσουν την αίθουσα του Σ.Α.Κ , σε ένα όμορφο, ζεστό και φιλόξενο χώρο. Στόχος του Ο.Κ.Ν είναι η συγκεκριμένη αίθουσα να γίνει ‘’στέκι’’ όλης της νεολαίας μας. Κάνοντας αυτή την ανακαίνιση και τον καλλωπισμό, θέλουμε να δείξουμε τον δρόμο στους μεγαλύτερους συλλόγους του νησιού. Εμείς απλός κάναμε μια πολύ σημαντική αρχή, διότι πιστεύουμε ότι ο πολιτισμός των ανθρώπων της Καρπάθου, δεν είναι αντάξιος της κατάστασης που επικρατούσε στην αίθουσα πριν την ανακαίνιση. Υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, να επισκευαστούν και να αντικατασταθούν. Εμείς ξεκινήσαμε με έργα και παραδίνουμε στο Σ.Α.Κ μια ανακαινισμένη αίθουσα. Ευελπιστούμε πως θα παραδειγματιστεί και θα συνεχίσει με την βοήθεια και όλων των άλλων τοπικών συλλόγων το έργο που αρχίσαμε… Η αίθουσα αυτή είναι καθρέπτης του νησιού μας εδώ στην Αθήνα. Και η Κάρπαθος είναι και πρέπει να φαίνεται ΟΜΟΡΦΗ!


Φωτογραφίες από την ανακαινισμένη αίθουσα μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.327425953938457.95728.310462405634812&type=3

Και Φωτογραφίες από τις εργασίες ανακαίνισης μπορείτε να δείτε εδώ:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150576087254358.495356.798269357&type=3

Παρακάτω αναλύονται οι Εργασίες ανακαίνισης:

1. Γενική Καθαριότητα, Τακτοποίηση και Συγύρισμα διαφόρων πραγμάτων στην αίθουσα.

2. Στοκάρισμα φθορών σε τοίχους και κολόνες.

3. Βάψιμο όλης της αίθουσας.

4. Αντικατάσταση μεγάλου σπασμένου τζαμιού (1,40 × 60) σε κεντρικό παράθυρο.

5. Αντικατάσταση 14ρων καμένων λαμπών φθορίου στα φωτιστικά.

6. Αντικατάσταση και επιδιόρθωση του εξωτερικού φωτισμού της κυρίας εισόδου.

7. Αντικατάσταση παλαιών κουρτινόξυλων με αγορά 7 νέων για το κάθε παράθυρο και μπαλκονόπορτα.

8. Αγορά και τοποθέτηση καινούριων κουρτινών για κάθε παράθυρο και μπαλκονόπορτα.

9. Αγορά 2 πτυσσόμενων τραπεζιών.

10. Αγορά διαφόρων ειδών καθαρισμού.

11. Αγορά χριστουγεννιάτικων ειδών (Στολίδια, Φωτάκια κτλ).

12. Τοποθέτηση μεγάλων κορνιζών με παλιές φωτογραφίες από Κάρπαθο.

13. Εγκατάσταση στερεοφωνικού και ηχείων.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ βοήθεια που είχαμε και από άλλα παιδιά που δεν είναι στο Δ.Σ του Ομίλου. Παρόλα αυτά όμως έτρεξαν πρόθυμα και ακούραστα να βοηθήσουν όπου χρειάστηκε σε όλες τις παραπάνω εργασίες. Το Δ.Σ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ευχαριστεί τους: Γεραπετρίτη Κώστα, Κωνσταντή Φωτεινή, Κωνσταντή Σοφία, Μακρή Ηλία, Πετινιέρη Νίκη, Πολίτη Μανώλη και Χαρτοφύλακα Μαρία για την πολύτιμη βοήθειά τους.


Από το Δ.Σ του Ο.Κ.Ν
Ο πρόεδρος, Βαρδαούλης Πέτρος.
Η Γεν. Γραμματέας, Χαρτοφύλακα Ειρήνη.

Ο Αντιπρόεδρος, Μοσχονάς Νίκος.
Ο Ταμίας, Φασουλέτος Γιάννης.
και τα μέλη, Νισύριου Σοφία, Διάκος Νίκος και Λύκος Νίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου