Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο χαιρετισμός της Πλάτση Έυης στην Γ.Σ της 6ης Νοεμβρίου 2011

Ευχαριστώ θερμά για την ευκαιρία που μου δίνετε να χαιρετίσω την σημερινή σας Συνέλευση.

Φίλες και φίλοι μου,

Ως μέλος και γενικός γραμματέας του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου νιώθω την υποχρέωση, αλλά και τη χαρά να σας συγχαρώ για την αξιέπαινη πρωτοβουλία επαναδραστηριοποίησης του συλλόγου μας, του Ομίλου Καρπαθίων Νέων. Ενός ιστορικού συλλόγου με αξιόλογη προσφορά από πολύ παλιά, τον οποίο πρέπει να διατηρήσουμε ενεργό και να συμβάλουμε όλοι για την πρόοδό του, επ’ ωφελεία της ιδιαίτερής μας πατρίδας, της Καρπάθου αλλά και δικής μας. Αναμφίβολα η Κάρπαθος αποτελεί κοιτίδα Πολιτισμού, Λαϊκής Παράδοσης, ηθών και εθίμων, με Πανελλήνια και Παγκόσμια σημασία.

Η διάσωση, η διατήρηση, η συνέχιση και η μεταλαμπάδευση της λαϊκής μας παράδοσης, ιδιαίτερα στις μέρες μας, όπου η γιγάντωση της παγκοσμιοποίησης απειλεί να αλλοιώσει τις παραδόσεις μας, είναι καθήκον όλων μας και ο Σύλλογός μας μπορεί και πρέπει να πρωτοστατήσει σε αυτήν τη προσπάθεια. Στην εποχή μας, όπου η αδιαφορία και ο εγωισμός τείνουν να επικρατήσουν ως μοντέλα κοινωνικής συμπεριφοράς, είναι πολύ σημαντικό που σήμερα εδώ, νέοι άνθρωποι, εσείς, αγωνίζεστε ανιδιοτελώς για έναν ανώτερο και ευγενή σκοπό.

Καλώ όλους σάς να αγκαλιάσετε με όλη σας τη δύναμη αυτή τη προσπάθεια και να συνεισφέρει ο καθένας με τον τρόπο του ώστε η επανίδρυση του ομίλου να στεφθεί από επιτυχία. Είναι σημαντικό να θυμάστε πάντα ότι μια ενωμένη νεολαία μπορεί να πετύχει πολλά! Θερμά συγχαρητήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές της σπουδαιότατης αυτής προσπάθειας .Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στις εργασίες της Συνέλευσης. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα, έστω και από μακριά, αρωγός στις προσπάθειές σας και δίπλα σας σε κάθε σας εγχείρημα.

Φιλικά,

Εύη Πλάτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου