Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου 15 Μαΐου 2012



Δελτίο Τύπου 15 Μαΐου 2012  
‘’Όμιλος Καρπαθίων Νέων’’
- www.omilos-karpathion-neon.blogspot.com –

Το Δ.Σ του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ενημερώνει τα μέλη και του φίλους για τις παρακάτω προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας και σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι!!! 

• Σάββατο/Κυριακή 26-27 Μαΐου 2012Διήμερη εκδρομή στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών

• Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 – Παράσταση της χορευτικής ομάδας του Ομίλου, σε Φεστιβάλ παραδοσιακών Ελληνικών εθίμων της Καλλιθέας. 



• Σάββατο 16 Ιουνίου 2012Διαφημιστική καμπάνια της Καρπάθου στις περιοχές Πειραιά, Σύνταγμα και Athens Mall. Μέλη του Ομίλου ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές και άλλα με συλλεκτικά μπλουζάκια της καμπάνιας, συνοδεία οργανοπαιχτών, θα διανέμουν έντυπο υλικό της Καρπάθου και θα δίνουν πληροφορίες για το νησί! Πιθανότατα να καλυφθεί και τηλεοπτικά το γεγονός αυτό από γνωστό κανάλι και εκπομπή. 

• Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 –  ‘’50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ’’ με Μεγάλη εκδήλωση στο Αμφιθέατρο της Καρπάθου στην οποία θα τιμηθούν τα ιδρυτικά μέλη και οι κατά σειρά πρόεδροι του Ομίλου και παράλληλα θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό με το έργο και διάφορες ιστορικές στιγμές του συλλόγου. Επίσης θα παρουσιαστούν χοροί και τραγούδια της Καρπάθου από την χορευτική ομάδα του Ομίλου καθώς και άλλες πολλές εκπλήξεις. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου