Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία έλαβε τέλος χθες από τα μέλη του Ομίλου Καρπαθίων Νέων


Μια εξαιρετική πρωτοβουλία έλαβε τέλος χθες από τα μέλη του Ομίλου Καρπαθίων Νέων, που εδρεύει στον Πειραιά. Οι νέοι, που κατάγονται από την ακριτική Κάρπαθο, αλλά ζουν, σπουδάζουν και εργάζονται στον Πειραιά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, στα πλαίσια των ποικίλων δραστηριοτήτων του Ομίλου τους και με σκοπό να δώσουν παράδειγμα στους νέους να συνεισφέρουν κι αυτοί στον κοινό αγώνα της συμπαράστασης προς τους ενδεείς αδελφούς μας, συγκέντρωσαν την περίοδο των διακοπών του Πάσχα στον Πειραιά, την Αθήνα, την Κάρπαθο και την Κάσο εξήντα (60) περίπου κούτες με ρουχισμό και παπούτσια, κατάλληλα για μικρούς και μεγάλους. 

Την Τετάρτη 15 Μαϊου 2012 τα μετέφεραν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, ενορία γνωστή για το ευρύ φιλανθρωπικό και ποιμαντικό έργο που επιτελεί. 
Εκεί λειτουργεί κέντρο διανομής ρουχισμού σε αστέγους, φυλακισμένους και τροφίμους ιδρυμάτων όχι μόνο της πατρίδας μας αλλά και χωρών του εξωτερικού.

Την προσφορά των νέων της Καρπάθου παρέλαβε ο Πρωτοπρεσβύτερος π.Γεώργιος Γεωργακόπουλος, Προϊστάμενος του Ναού από τον Πρόεδρο του Ομίλου Καρπαθίων Νέων κ. Πέτρο Βαρδαούλη, τον Ταμία κ.Γιάννη Φασουλέτο και το μέλος του ομίλου Μηνά Λυριστή. 

Ευχαρίστησε θερμά τους νέους και για την πρωτοβουλία τους αλλά και για το ωραίο μήνυμα, που θέλησαν να δώσουν στους νέους της Πατρίδας μας, να αντιμετωπίσουμε μαζί, με αγάπη και έξοδο από το "εγώ" μας την κρίση που πλήττει όλους μας.

Στη μεταφορά του ρουχισμού από την Κάρπαθο και την Κάσο συνέβαλαν αφιλοκερδώς και τα τοπικά πρακτορεία μεταφορών Γεωργουσάκη και Φραγκούλη τα οποία και ευχαριστούμε. Επίσης ευχαριστούμε και τον συντοπίτη μας Πάτερ Καλλίνικο για την βοήθειά του σε όλη μας την προσπάθεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου