Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Εκδηλώσεις του Χορευτικού...


Έχει γίνει πρόταση στην Χορευτική ομάδα του Ομίλου να πάρει μέρος σε σχολικό φεστιβάλ στην Καλλιθέα με θέμα την Ελληνική Παράδοση. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 8 η ώρα το βράδυ σε ανοιχτό ποδοσφαιρικό γήπεδο της Καλλιθέας. Όποιοι από εσάς επιθυμούν να συμμετέχουν (Οργανοπαίχτες, Χορευτές, Τραγουδιστές) παρακαλώ να ενημερώσουν το Δ.Σ. 

Επίσης... 
Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων σχεδιάζει Μεγάλη Εκδήλωση στο Αμφιθέατρο της Καρπάθου το Σάββατο 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 με θέμα τα ''50 Χρόνια Όμιλος Καρπαθίων Νέων" . Στην εκδήλωση αυτή θα τιμηθούν ιδρυτικά μέλη του ΟΚΝ, οι κατά σειρά πρόεδροι του Ομίλου καθώς και η και διάφοροι άλλοι άνθρωποι που μας στηρίζουν. Παράλληλα θα προβληθεί με οπτικοακουστικό υλικό η ιστορία του Ομίλου και φυσικά το Χορευτικό μας θα δώσει μια μεγάλη παράσταση στο νησί!! Με αυτό τον τρόπο στην ουσία θα δείξουμε ''τι κάνει η νεολαία της Καρπάθου στην Αθήνα..''. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μια μεγάλη εκδήλωση και δεδομένου ότι είναι προγραμματισμένη στην Καρδιά του Καλοκαιριού (Σάββατο 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ), προβλέπεται κοσμοσυρροή γιαυτό θα πρέπει να οργανωθούμε και να προετοιμαστούμε πολύ καλά. Όποιοι από εσάς επιθυμούν να συμμετέχουν (Οργανοπαίχτες, Χορευτές, Τραγουδιστές) παρακαλώ να μας ενημερώσουν.  

Για όλα τα παραπάνω και κυρίως για την εκδήλωση των 50 Χρόνων του ΟΚΝ ζητάμε από όλους τους ενδιαφερόμενους να έρθουν αυτή την Κυριακή 20 Μαϊού και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα του ομίλου προκειμένου να τα συζητήσουμε από κοντά και να πραγματοποιηθεί και πρόβα στην συνέχεια. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας και θέλουμε να συμμετέχετε όλοι ενεργά σε αυτή την ιστορική για τον Όμιλο εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου