Σε αυτή την σελίδα, ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί άμεσα όλες τις ανακοινώσεις, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που κάνει ο Ο.Κ.Ν. Επίσης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παραπάνω. Μπορεί να σχολιάσει τις αναρτήσεις ή να εκφράσει κάποια προσωπική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα του Ο.Κ.Ν. Τέλος για λόγους διαφάνειας μπορεί να ελέγχει τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα οικονομικά του Ομίλου Καρπαθίων Νέων ανά πάσα στιγμή. Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Escape to paradise... visit KARPATHOS Island !!!

Escape to paradise... visit KARPATHOS Island !!!

Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων οργανώνει το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 μεγάλη διαφημιστική τουριστική καμπάνια της Καρπάθου στην Αθήνα. 

Συγκεκριμένα, τα μέλη μας φορώντας διαφημιστικά μπλουζάκια που θα τυπωθούν για την καμπάνια, συνοδεία με άλλα μέλη μας που θα φοράνε τις παραδοσιακές φορεσιές του νησιού καθώς και με τους οργανοπαίχτες μας, θα βγουν σε κεντρικά σημεία της Αθήνας (Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Athens Mall κτλ) και θα μοιράζουν έντυπο υλικό και πληροφορίες για το νησί της Καρπάθου!!! 

Παράλληλα θα κληρωθεί ΔΩΡΕΑΝ ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ πακέτο διακοπών που θα χαρίσει στο νικητή 2 Αεροπορικά Εισιτήρια μετ' επιστροφής Αθήνα-Κάρπαθο, Διαμονή 1 εβδομάδα σε ξενοδοχείο της Καρπάθου, Φαγητό, Ποτό και εξασφάλιση ενοικιαζόμενου Αυτοκινήτου για 1 εβδομάδα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! 

Με λίγα λόγια, ένα ταξίδι στην υπέροχη Κάρπαθο για μια εβδομάδα Δωρεάν! 

Η Καμπάνια αυτή πολύ πιθανόν να μεταδοθεί και από μεγάλους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας. 

Με αυτό το τρόπο η νεολαία μας θέλει να συμβάλει έμπρακτα στην προώθηση και στην διαφήμιση του νησιού μας, έχοντας πάντα ως στόχο την ανάπτυξη και την προβολή της Καρπάθου.

Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καρπάθου και τον Κ.Ο.Π.Α.Π για την παραχώρηση έντυπου διαφημιστικού υλικού της Καρπάθου καθώς και την Ένωση ξενοδόχων για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη τους. Επίσης ευχαριστούμε προσωπικά τους Κυρίους Μιχάλη Χανιώτη, Γιώργο Χατζηκουτσό, Ηλία Αλεξίου, Τάσο Μιλιό και όλους όσους ειλικρινά συμβάλουν και μας στηρίζουν στις προσπάθειές μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου